Okouzlující i po padesátce? Zkuste kosmetiku Capri využívající léčivé účinky kozího mléka

Jak je to s naší pletí, když už nám není 30 ani 40? S přibývajícím věkem pleť ztrácí elasticitu a kolagen. Je tedy potřeba dodávat jí výživu i do hlubších vrstev. Čím jsme starší, tím se tvoří výraznější vrásky, pleť je náchylná ke zčervenání, rozšířeným žilkám a dehydrataci.

Okolo padesátky je každá žena ovlivněna menopauzou. Tedy úbytkem produkce ženských hormonů. Pleť se v tomto věku výrazně mění. Mohou se tvořit pigmentové skvrny, přemíra vrásek. Pleť je buď výrazně suchá připomínající jemný papír, nebo naopak může být až příliš tvrdá a přemaštěná.

Co s tím? Sáhněte po kosmetice s kozím mlékem. Kozí mléko je nesmírně bohaté na aminokyseliny a minerály. Obsahuje vzácné mastné kyseliny, které blahodárně působí na naši pokožku. Je bohatým zdrojem přírodních hydratačních látek a jeho účinky na naši pleť jsou téměř zázračné. Česká Kosmetika Capri využívá všech předností kozího mléka a vyvíjí produkty té nejvyšší kvality. Inspiraci čerpá ve francouzských trendech.

Recepty jsou české, lokální. Základním stavebním kamenem jednotlivých receptur jsou vzácné složky kozího mléka, doplněné surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty. Takto koncipované přípravky nenabízí žádná jiná kosmetická firma na světě. Vysoký obsah kozího mléka, syrovátky a tedy i mléčných bakterií v kosmetických produktech reguluje blahodárně mikrobiom lidské pokožky. Naše pleť pak může být zdravá, krásná a svěží i ve vyšším věku.

„Největším hříchem po 50 je chovat se jako ve 30, neudělat si na sebe čas. Nevědět, jakou máme pleť, nemít informace o kosmetice, kterou na sebe dáváme. Nebo dokonce neradovat se ze života a přestat se zajímat o péči o sebe,“ říká Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy Kosmetika Capri.

Podle Jitky Polákové, která za dobu působení Kosmetiky Capri vyvinula se svým týmem více než 90 různých originálních receptur, je velmi důležité používat prověřené přírodní a lokální produkty. Je to ekologické, ekonomické i etické vůči planetě. Je to hodné opravdové dámy. Nezbytné je používat přírodní pleťová omlazující séra, výživné krémy s rozjasňujícím, zpevňujícím a antioxidačním efektem, využívat sílu anti-ageing přípravků a 2x týdně si dopřát vypínací, zpevňující pleťovou masku.

Kosmetika Capri je na trhu již 25 let a ve svém portfoliu má produkty pečující o pleť, tělo i vlasy. Zákaznice mohou vybírat ze tří značek: La Chèvre, Le Chaton, Capramedic.

„Pro pleť po padesátce doporučuji sáhnout po naší značce Le Chaton, které je sofistikovanější a obsahuje více účinných látek než základní řada La Chèvre hodící se spíše pro mladší pleť,“ vysvětluje paní Poláková.

To, co ale ředitelka firmy opravdu doporučuje jsou produkty s maximálním anti-ageing účinkem a sice úplně nové revitalizující přípravky Diaderm Creme a Diaderm Gel značky Capramedic. „Jedná se o první přípravky na světě s vysokým podílem biologického růstového faktoru a proteinu laktoferin. Nic se jim nevyrovná,“ s úsměvem dodává paní Poláková.

DIADERM CREME značky Capramedic – Revitalizující krém s kozím kolostrem a máslem pro problematickou pokožku

Nový, jedinečný a vůbec první krém na světě obsahující opravdu vysoký podíl biologického růstového faktoru a také antimikrobiálního proteinu. Díky této vzácné kombinaci se výrazně urychlí obnova pokožky, dojde k té správné hydrataci a také ke zpevnění pokožky kontur obličeje i ostatních partií těla. Tento krém funguje tak jako doposud žádný vyrobený kosmetický přípravek. Má hloubkový anti-aging omlazující efekt. Kromě toho krém řeší problémy  po zhojených bércových vředech, atopickém ekzému, lupence (psoriázoa), rosacee, kuperóze, seboree či dermatitidě.

DIADERM GEL značky Capramedic – Gel s kozím kolostrem a máslem pro problematickou pokožku

Nový gel obsahující vysoký podíl biologického růstového faktoru a také antimikrobiálního proteinu Zejména je gel určený pro péči o pokožku se zhojenými bércovými vředy, akné, mykózami, kandidózami, zhojenými jizvami, striemi a zhojenými popáleninami. Skvělý je pro podporu kožního mikrobiomu, regeneraci a revitalizaci pokožky.

Přípravky Kosmetiky Capri se vyrábí v obci Čím u Nového Knína, jsou lokální, nezatěžují výrobou životní prostředí, jsou 100% recyklovatelné, podporují obnovu a zachování živočišného druhu – koz.

Více o firmě Kosmetika Capri a jejích vysoce účinných kozích produktech najdete na www.kosmetikacapri.cz.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.