Krušovice v soutěži rozdávají vstupenky na zápasy

Značka Krušovice coby oficiální sponzor letošního Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji, které se bude konat od 10. května na Slovensku, připravila milovníkům hokeje soutěž, která odstartovala v pátek 1. února. Až do 25. dubna nabízí možnost každý den vyhrát dvě vstupenky na zápas českého týmu v základní skupině.

Značka Krušovice pro nadcházející Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji poslala do obchodní sítě v celé České republice limitovanou edici piv Královská 12 a Řízná 10, a to v lahvích i plechovkách. Vstupenky mohou spotřebitelé vyhrávat u obou typů obalů, speciální kódy se ukrývají pod korunkou či víčkem.

Soutěžní kódy budou soutěžící zasílat prostřednictvím sms nebo zadávat na webové stránce www.soutez.krusovice.cz, kde jsou k dispozici podrobné informace k soutěži a rozpis všech zápasů. Kromě vstupenek lze vyhrát i půllitry Krušovice z limitované edice, a to každý den dvacet kusů.

Kromě spotřebitelské soutěže značka Krušovice coby hlavní partner mistrovství připravila radiové a televizní spoty, stranou nezůstanou ani sociální média. „Na sociálních sítích představíme sérii vtipných videí z královského hokejového studia s krušovickými moderátory Alešem Matouškem a Radkem Hrdinou. Chceme letos na mistrovství upozornit s větším časovým předstihem. Možnost vyhrát vstupenky je pro naše fanoušky určitě příjemným bonusem a možná také poslední šancí, jak lístky na MS získat,“ doplňuje manažer značky Krušovice Jiří Coufal.

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2019 se koná na Slovensku, první zápasy se odehrají 10. května 2019. Zápasy v základních skupinách se hrají v Bratislavě a Košicích. Český národní tým se představí v Bratislavě, kam také zamíří všichni výherci krušovické soutěže.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.