BRET – aktivní odpočinek i relaxace uprostřed Krkonoš

Rekreačně – sportovní areál BRET se nachází v půvabném údolí Prkenný Důl, který je součástí města Žacléř.

Svým návštěvníkům nabízí komplexní služby, od stylového ubytování, přes sportovní a relaxační zázemí až po skvělou kuchyni. Rájem je areál pro rodiny s dětmi všech věkových kategorií.

Dvousedačková lanovka, poma, dětský zimní park s pohyblivým kobercem, lyžařská škola… to jsou jen některé z lákadel pro malé návštěvníky. Jejich rodiče či prarodiče pak jistě ocení fitness a wellness s finskou saunou, cryosaunou, whirpoolem a možností masáží. Večer se pak všichni sejdete u skvělého domácího jídla z kvalitních surovin a den pak můžete završit ve společenském klubu s billiardem, šipkami a stolním fotbalem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Areál je obklopený nádhernou přírodou, přitom to však nemáte daleko do destinací, které nabízejí další možnosti trávení času. Jen kousek je to do Polska, 10 km do Trutnova, 15 km do Janských Lázní a 30 km do Pece pod Sněžkou. Stačí několik minut a jste na hřebenech Rýchor.
Ubytováni můžete být buď v pokojích, umístěných přímo v hlavní budově, nebo v některé ze stylových chat v bezprostřední blízkosti centra areálu. Chaty jsou skvělou volbou pro větší rodiny nebo skupiny přátel či kolegů. Menší mají kapacitu 7 – 8 osob, ty větší pak až 14 osob. Letos byly dokončeny další čtyři chaty s kapacitou až 13 osob.
TIP: Využijte výborné lyžařské podmínky a zároveň menší obsazenost areálu v průběhu ledna. Ideální je tento termín pro rodiny s menšími dětmi, které nejsou omezeny termínem jarních prázdnin, ale také pro seniory s vnoučaty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.