Natáčení silvestrovské Humoriády

Konec roku je ještě daleko, ale Český rozhlas Region pro všechny posluchače připravuje program, který jim poslední den v roce zpříjemní. Po loňském úspěchu speciálního vydání populárního pořadu Humoriáda se můžete i letos těšit na tři hodiny plné humoru a zábavných historek v podání těch nejlepších herců, hereček a zpěváků. 

A pokud chcete být u toho, jak se silvestrovské vydání Humoriády bude natáčet, máte příležitost. Těšíme se na Vás v pondělí 7. listopadu 2016 od 14:30 do 17:30 se v budově Českého rozhlasu Region (Hybešova 14/40, PRAHA 8). Vstup na natáčení je ZDARMA.

Na natáčení se můžete přihlásit buď prostřednictvím e-mailu:
nataceni@rozhlas.cz nebo poštou (budově Českého rozhlasu Region
(Hybešova 14/40, 180 00 Praha 8). Do přihlášky, prosím, uveďte
Vaše jméno a příjmení a kontaktní telefon. Následně Vás budeme
kontaktovat a Vaši účast potvrdíme.

A s kým se osobně budete moci setkat? Už teď se na Vás těší Jiří Lábus, Václav Vydra, Luděk Sobota, Uršula Kluková, Ladislav Županič, Naďa Konvalinková, Petra Černocká, Josef Mladý, Ota Jirák a  Pavel Nový. Průvodcem bude tradičně Patrik Rozehnal. Po natáčení budete mít možnost získat od hostů autogram nebo si vytvořit společnou fotografii. Pro zájemce je také jako bonus připravena prohlídka zákulisí vysílání Českého rozhlasu Region.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.