Ještě lepší účinky při řešení pigmentových skvrn přírodní cestou

Inovované složení přípravků na řešení pigmentů na pleti uvedla na trh francouzská kosmetika GERnétic. Jedná se o depigmentační krém Crème Éclaircissante a sérum nové generace Sérum Dépigmentant.

„O pokožku s tendencí tvorby nepravidelné pigmentace je důležité pečovat po celý rok,“ říká Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. „Již koncem zimy a v jarních měsících používejte ochranné krémy, které zabrání nebo omezí pronikání slunečních paprsků do pokožky. Před začátkem letních měsíců aplikujte pravidelně speciální přípravky, které omezují syntézu melaninu. Kosmetika GERnétic pro řešení barevného sjednocení kůže přichází s osvědčenými depigmentačními produkty Sérum Dépigmentant a Crème Éclaircissante, jenž nově obsahujícími účinnější rostlinné výtažky a aktivní bělící složky,“ dodává.

Nejčastější faktory způsobující nepravidelnou pigmentaci
GENETIKA – máte-li predispozice, je třeba pokožku dobře chránit přípravky s vyššími UV faktory a cíleně ji nevystavovat slunci. Používejte přípravky tlumící produkci melaninu.
VĚK – s postupujícím věkem váznou různé fyziologické funkce kůže, což může vést ke vzniku tmavých skvrn či celých ploch. Je důležité pokožku hydratovat, zásobovat výživnými látkami, podporovat její regeneraci a dostatečně ji chránit před UV zářením.
HORMONÁLNÍ ZMĚNY – nepravidelná pigmentace může být následkem nevyváženého hormonálního systému. Často se objevují po užívání hormonální antikoncepce.
SLUNEČNÍ ZÁŘENÍ – dlouhodobé vystavování se slunečním paprskům bez ochranných prostředků stimuluje nepravidelnou produkci melaninu a vznik skvrn.
UŽÍVÁNÍ RŮZNÝCH LÉKŮ – např. tetracyklinová antibiotika, některé léky na vysoký tlak, léky používané k potlačení imunitní odpovědi organismu… Při užívání těchto léků se nevystavujte slunci!

Crème Éclaircissante – zesvětlující krém na obličej

Lehký, rychle se vstřebávající krém, který působí na celkový tón pleti. Aktivní složky nové generace a rostlinné výtažky zabezpečí kvalitní regenerační, antioxidační a zvlhčující účinek, obnoví mladistvou zářivost pleti, zklidní a vyváží její fyziologické funkce. Nová, velmi jemná vůně bude vyhovovat i té nejnáročnější ženě. Krém je vhodný pro všechny typy pleti.

Použití: naneste na perfektně čistou pokožku, aby přípravek dobře pronikl do pleti. Po ranní aplikaci vždy používejte přípravek s UV filtrem, minimálně SPF 15 – MELANO 15.
Frekvence: denně, ráno a večer
Balení: tuba 50 ml (dárek MELANO 15 – tuba 13 ml)

Sérum Dépigmentant – depigmentační sérum na rostlinné bázi

Sérum je určeno na odstranění výrazných lokálních skvrn. Bělící efekt zabezpečí citrusové flavonoidy, výtažky z řasy Ascophyllum nodosum a diacetylboldin, který stabilizuje neaktivní formu tyrozinázy, což potlačuje tvorbu melaninu.
S postupným mizením skvrn se nádech pleti stane rovnoměrnější a pokožka opět získá mladistvou zářivost. Přípravek je vhodný pro všechny typy pokožky s pigmentovými skvrnami. Nová vůně zpříjemní aplikaci přípravku.

Použití: naneste špičatým koncem tuby na perfektně čistou pokožku, se zaměřením na hyperpigmentované oblasti. Účinek depigmentačního séra můžete umocnit následnou aplikací přípravku Crème Éclaircissante. Při ranním nanesení vždy používejte přípravek s UV filtrem, minimálně SPF 15 – MELANO 15.
Frekvence: denně, ráno a večer
Balení: tuba 25 ml (dárek MELANO 15 – tuba 13 ml)

Doporučení při pobytu na sluníčku

Během celého roku používejte kvalitní regenerační krémy, které zabezpečí harmonické funkce kůže. Při pobytu na sluníčku aplikujte ochranné přípravky s UV filtrem odpovídající vašemu fototypu a intenzitě slunečního záření. Kosmetika GERnétic nabízí přípravky ze sluneční řady nové generace: opalovací krém na obličej MELANO 15 (SPF 15 – střední ochrana), mléko na opalování MELANO 30 (SPF 30 – vysoká ochrana), mléko na opalování MELANO 50 (SPF 50 – vysoká ochrana). Nezapomeňte, že sluneční záření v horských oblastech je stejně intenzivní jako u moře.

Více informací na: www.gernetic.czhttps://www.facebook.com/GERnetic.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.