9. ročník ROTOPEDTOURS a PĚŠKOTOURS 2015

I v letošním roce vyhlašuje Národní síť podpory zdraví, z.s. aktivizační projekt pro seniory: 9. ročník ROTOPEDTOURS a PĚŠKOTOURS 2015. Je vám víc než 60 let? Přidejte se k českým seniorům na „cestě kolem světa" a přivítejte podzim aktivním pohybem.

Přihlaste svůj seniorský klub, stacionář či domov do dalšího ročníku. Můžete se přihlásit i individuálně. Akce začíná na Den seniorů 1.října!

Pravidla jsou jednoduchá:

  • Od 1. do 31. října 2015 si každý přihlášený účastník eviduje své denní výkony v jízdě na rotopedu (na kole, motomedu, šlapátku apod.) nebo v chůzi každý ujede nebo ujde to, co zvládne – každý metr je úspěchem.
  • Ujetou nebo nachozenou vzdálenost si účastník zaznamenává sám do připravené tabulky (co nejpřesněji) své výsledky sdělí organizátorům v domově seniorů (klubu, stacionáři), krajským lektorům – v Jihočeském kraji Marii Tichákové (737121376, tichakova@centrum.cz) nebo zašle na info@nspz.cz.
  • Ujeté a nachozené vzdálenosti všech účastníků vždy k 10., 20. a 31.10. 2015 se sčítají a souhrnné výsledky průběžně zveřejňují na webových stránkách.
  • Celkové výsledky všech účastníků za celý měsíc budou zveřejněny do 10.11.2015 na webu Národní sítě podpory zdraví (www.nspz.cz) i na webu Nadace Taťány Kuchařové Krása pomoci (www.krasapomoci.cz)

Akce nemá soutěžní charakter, protože vítězem je každý účastník: zlepší se mu kondice a zjistí, že věk nerozhoduje, když chce něco udělat pro své zdraví.
Cílem je v roce 2015 získat k účasti 2500 osob a společně v říjnu zdolat 100 000 kilometrů.

Dotazy a informace: tichakova@centrum.cz nebo info@nspz.cz
Přihlásit se můžete – nejlépe do 20. září 2015 – pomocí elektronické přihlášky na webových stránkách www.nspz.cz. nebo na email: tichakova@centrum.cz nebo na email info@nspz.cz.

Pro zařízení a účastníky budou připraveny diplomy a věcné ceny. Obdržíte rovněž dárky od sponzorů aktivizačního projektu: TROPICO a DRANA CATERING.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.