COOP Mobil: za nákupy je i limitovaná edice piva Velkopopovický Kozel Florian

V nové akci červen/červenec naleznou zákazníci 18 výrobků značek Opavia, Mattoni, Magnesia, Pepsi, RockStar, Birell a také specialitu.

Zákazníci, kteří v produktové akci koupí 3ks některého z výrobků získají 10 minut na volání do všech sítí. Specialitou je pivo Velkopopovický Kozel Florián, uvařené pouze pro prodejny COOP a věnované dobrovolným hasičům v České republice. Jde o historicky první podobnou spolupráci s tímto pivovarem, který vytvořil limitovanou edici určenou k prodeji jen na prodejnách COOP a do vyprodání zásob.

U křtu tohoto jemně řezaného piva byli i zástupci dobrovolných hasičů a Skupina COOP společně s Velkopopovickým pivovarem chce i touto cestou poděkovat za jejich práci.

Program pravidelných produktových akcí souvisí se strategií COOP Mobilu nabízet levné volání za pravidelné nákupy. Tyto akce, které jsou na prodejnách k dispozici celý rok, využívá již přes 60 % zákazníků COOP Mobilu. Ti tak nemusí dobíjet kredit, neboť se jim při získání volných minut prodlužuje i jeho platnost.
„Pomocí tohoto odměňovacího programu mohou všichni výrazně omezit své výdaje za telefon a sníží se jim tak i cena jejich nákupů. Pro aktivaci stačí zakoupit startovací balíček COOP Mobilu na některé z prodejen COOP a lze využít i přenesení svého čísla ke COOP Mobilu od stávajícího operátora zdarma,“ říká Lukáš Němčík ze Skupiny COOP.
Více informací na www.coopmobil.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.