Seni Lady – diskrétní pomocník pro lepší pocit

Ženy o tom nerady mluví a stydí se s tímto problémem navštívit lékaře. O čem je řeč? O inkontinenci neboli samovolném úniku moči. Podle statistik asi 60 % žen v různém věku trpí únikem moči.

Inkontinence se týká nejen starších žen, ale často se první případy úniku moči objevují u mladých žen v období těhotenství a po porodu, po zánětech močových cest, při onemocnění cukrovkou či roztroušenou sklerózou.
Urologické vložky Seni Lady jsou určeny ženám s lehkou až střední inkontinencí. Jsou ideálním řešením pro aktivní ženu, která ocení komfort a ochranu spojenou s diskrétností.
Seni Lady Micro, Mini i Normal představují nejmenší typ vložek - velikostí se téměř neliší od vložek hygienických.
Seni Lady Normal jsou anatomicky tvarované urologické vložky, které mají díky speciální struktuře mnohem vyšší savost než klasické hygienické vložky, ale velikostí se od ní neliší. Obsahují superabsorbent,

jež váže zápach i tekutinu – tím je zajištěn naprostý pocit bezpečí při úniku moči. Seni Lady Normal jsou prodyšné, mají široký lepicí pásek, který zajišťuje snadné a pevné uchycení ke spodnímu prádlu. Komfort zajišťuje velmi jemný materiál a boční hydrofobní volánky, které zvyšují ochranu i při větším úniku moči.

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.