Na dovolené v Chorvatsku plaťte kartou! Ušetříte a vaše peníze budou v bezpečí.

Zákazníci, kteří letos v létě zaplatí v chorvatském Konzumu platební kartou MasterCard, dostanou slevu 10 % při nákupu nad 200 kun.

Společnost MasterCard připravila ve spolupráci s chorvatským maloobchodním řetězcem Konzum pro své klienty speciální akci na letošní léto. Ve všech chorvatských prodejnách Konzum dostanou čeští zákazníci při platbě kartou MasterCard a po předložení kuponu slevu 10 % na nákup v hodnotě vyšší než 200 kun. Společnost se tak snaží zpříjemnit českým turistům cestování a současně i poukázat na výhody plateb kartou v zahraničí.

Chorvatsko je mezi Čechy dlouhodobě nejvyhledávanější zahraniční destinací. Potvrzuje to i dubnový průzkum společnosti Nielsen, který ukázal, že oblíbenější je už jen Česká republika, kterou jako nejoblíbenější zemi pro cestování uvedlo 42 % turistů. Za Chorvatskem, které volilo 13 % respondentů, tak zůstaly i takové země jako je Itálie, Řecko či Španělsko.

MasterCard navázal na spolupráci s chorvatským maloobchodním řetězcem Konzum, která probíhala i v loňském roce. Letos však svým klientům nabízí 10 % slevu na celý nákup v případě, že jeho cena bude vyšší než 200 kun, což je přibližně 725 českých korun.

Společnost touto cestou podporuje své klienty v placení kartou v zahraničí, které je nejvýhodnější. „Používání hotovosti v zahraničí je nevýhodné a také více nebezpečné než platby kartou. Za směnu i výběr z bankomatu musí klienti téměř všech bank platit nemalé poplatky, zatímco platba kartou zpoplatněna obvykle není. Odcizenou platební kartu lze navíc jednoduše zablokovat dříve, než ji zloděj stihne zneužít,“ objasňuje Miroslav Lukeš, generální ředitel společnosti MasterCard.

Podmínkou pro nárok na slevu je platba kartou MasterCard zároveň s předložením slevového kuponu, který zákazníci najdou na webové stránce www.mastercard.cz. U pokladny v Konzumu lze tento kupon předložit v papírové i elektronické podobě, například na mobilním telefonu. Akce probíhá po dobu celého léta, od 15. června do 15. září 2014.
O Konzumu
Konzum je nejúspěšnější a největší maloobchodní řetězec v Chorvatsku. Ve více než 700 prodejnách nakupuje přes 650.000 zákazníků denně. Konzum nabízí kvalitní místní ovoce a zeleninu, čerstvé maso, drogerii a široký výběr dalších výrobků za dobré ceny. Nabízí i službu CashAdvance, tedy výběr peněz z účtu u pokladny.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.