Sazku lze vsadit i na pokladnách v Penny

Lottery Inside, neboli loterie na pokladnách – tuto službu Sazka spustila na stovkách pokladen Penny Marketu.

Lottery Inside zajistí výrazné zvýšení počtu prodejních míst Sazky a zároveň přiblíží loterní produkty veřejnosti. Lottery Inside je zavedena ve většině evropských států.

Sázející mohou na pokladnách vsadit číselné loterie Sportka, Šťastných 10 a Euromiliony. V praxi stačí si před pokladnami vybrat příslušnou hrací kartu, pokladní pak sejme její čárový kód a systém vygeneruje náhodný tip ve vybrané cenové úrovni.

„Ve spolupráci s obchodním řetězcem PENNY jsme připravili projekt, kterým dále zvyšujeme zákaznický komfort a plníme poptávku našich sázejících, kteří mohou hrát oblíbené hry i na téměř čtrnácti stovkách pokladen Penny“, říká Robert Chvátal, generální ředitel Sazky.

„Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout jako první takovéto rozšíření služeb. Věřím, že ocení pohodlí a zejména časovou úsporu, kterou jim možnost vsadit si například Sportku zároveň s nákupem přinese“, doplňuje marketingový ředitel Penny Marketu Daniel Novotný.
Obchodní řetězec Penny Market má nyní v České republice 349 provozoven s téměř 1400 pokladnami. Sázející najdou vybrané produkty Sazky na všech těchto nových otevřených prodejních místech. Vedle pokladen Penny Marketů disponuje Sazka více než 6900 prodejními místy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.