V úterý natankujete levněji

Společnost LUKOIL připravila pro všechny řidiče kampaň, během které budou moci zákazníci v jednom dni v týdnu ušetřit na tankování pohonných hmot. Akce bude probíhat každé úterý v květnu na všech čerpacích stanicích LUKOIL v České republice.

Akce s názvem „V úterý den supercen, natankujte na týden!“ probíhá každé úterý od 6. do 27. května na čerpacích stanicích LUKOIL a nabízí tak řidičům jedinečnou příležitost ušetřit na koupi paliva.

„S tímto druhem kampaně máme velmi dobré zkušenosti již z minulosti. Paliva za ještě atraktivnější ceny jsou u našich stálých zákazníků populární. Akcí zároveň lákáme k doplnění paliva i ty řidiče, kteří naše čerpací stanice doposud nenavštívili, “ říká Ladislav Béreš, marketingový manažer společnosti LUKOIL Czech Republic.
Čerpací stanice LUKOIL mají navíc pro své zákazníky v České a Slovenské republice připravenou kampaň, během které si budou moci zakoupit kombinaci Hot Dog + Kofola 1L za zvýhodněnou cenu 39,90 Kč v České republice a na Slovensku za 1,79 EUR. Akční nabídka bude na vybraných čerpacích stanicích probíhat od 9. května do 31. července.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.