Vitar vazeliny – přírodní receptura

Na zjemnění pokožky, hydrataci, ochranu a celkovou péči obvykle používáme různé krémy a tělová mléka. Pro suchou nebo namáhanou kůži, která vyžaduje zvláštní péči, jsou nejvhodnější vazeliny.

Vitar je vyrábí v čisté formě nebo obohacené o oleje v bio kvalitě nebo výtažky z bylin. Vitar vazeliny jsou bez parfemace. 

Vitar vazeliny nejsou parfemovány ani chemicky upravovány.
Vitar vazelina s BIO jojobovým olejem. Ocení ji zejména extrémně suchá pleť a kůže vystavovaná  agresivnímu prostředí, např. chemickým prostředkům nebo  zvýšené nečistotě.
Vazelina od Vitaru je extra jemné konzistence s přídavkem BIO jojobového oleje, který hydratuje, vyhlazuje a zvláčňuje vysušenou pokožku. Je ideální pro ošetření nejen  pokožky rukou nebo nohou, kde zjemní kůži na loktech, patách nebo na kolenou. Vazelínu, obohacenou o jojobový olej, můžete použít na pokožku celého těla. Je vhodná i pro atopiky a ekzematiky.
Vitar vazelina má regenerační a protizánětlivé účinky, proto ji  můžete použít  k ošetření drobných zranění, odřenin a popálenin.  Je neparfemovaná, pokožku nezatěžuje a  nedráždí . Vitar vazelina je ideálním ošetřením pokožky rukou, namáhanou  např. při práci na stavbách, s hlínou, s desinfekčními a čistícími  prostředky nebo častým mytím.

Vyzkoušet dále můžete  Vitar  vazelinu, obohacenou o bambucké máslo a výtažek z aloe vera. Zatímco bambucké máslo zvyšuje schopnost dokonalého promazání a zvláčnění pokožky, aloe vera působí hydratačně. Přírodní Vitar vazelina je ideálním přípravkem pro ošetření pokožky celého  těla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.