Outdoorovou kameru ocení motorkář, cyklista i kajakář

Mio, přední světový dodavatel navigačních zařízení a bezpečnostních kamer do automobilů a motocyklů, představuje novou kameru pro speciální outdoorové aktivity Mio MiVue M350. 

Tato kamera pro speciální aktivity zaznamenává všechny důležité nebo zajímavé momenty na cestách. S přístrojem se dodává celá řada příslušenství, které umožňuje připevnit kameru na helmu, řídítka motocyklu, nebo kamkoli bude potřeba, díky držáku s oboustrannou lepicí páskou.

„Kamera MiVue M350 pokračuje ve snaze nabídnout zákazníkům, a to konkrétně motorkářům, stejné možnosti bezpečnosti, které jsou dnes běžně dostupné řidičům automobilů. Kamera pro motorkáře je specifická především svou přípravou pro vodotěsné nabíjení na motorce či skůtru přímo z palubní zásuvky,“ říká Tomáš Kudweis, obchodní a marketingový manažer Mio pro ČR a SR. „Díky její nízké hmotnosti, malým rozměrům a silné baterii ji však lze využít pro řadu dalších aktivit, které s motorizmem nesouvisejí. Najde tak uplatnění při vodních sportech, při lyžování či cyklistice.“ dodává T. Kudweis.

Jak přístroj, tak i nabíječka do 12V zásuvky jsou vodotěsné (standard IPX8) a lze ji tak použít bez ohledu na povětrnostní podmínky a dobu výdrže interní baterie. Navíc nabíjení nemá vliv na ukončení záznamu, takže s paměťovou kartou 32 GB a sportovním režimem lze nahrát až 8 hodin záznamu před přepsáním prvního nahraného souboru. Interní baterie poskytuje až 2 hodiny nahrávacího času, takže lze ji využít i na místech bez nabíjení.

Širokoúhlá kamera zaznamenává každý detail v rozsahu 170 stupňů viditelného úhlu. Kameru lze přepínat mezi režimy záznamu, které ovlivňují konečnou kvalitu pořizovaného videa. Vybrat tak lze např. sportovní režim s 30 snímky za sekundu s rozlišením Full HD 1080p nebo 60 snímků/s. s rozlišením 720p. Díky velkému objektivu s vysokou světelností jsou pořízená videa ostřejší a jasnější i za zhoršených světelných podmínek. Videa obsahují i zvukový záznam díky vestavěnému mikrofonu.

Kamera MiVue 350 může být také použita pro další outdoorové aktivity. Po zapnutí kamery vysílá vibrační oznámení a díky tomu není nutní sundávat helmu pro ujištění, že záznam je zapnutý. Její konstrukce je kompaktní a lehká (jen 90 gramů) i vhledem k její odolnosti. Díky kapesní velikosti ji lze mít vždy s sebou a má také „rychloupínací design“, který umožňuje snadné vyjmutí zařízení z kteréhokoliv z dodávaných držáků. Zařízení je kompatibilní s vodotěsným standardem IPX8, což přináší možnost nahrávat video až 3 metry pod vodou po dobu jedné hodiny a bez potřeby dalšího voděodolného příslušenství.

Na kameře je HDMI výstup umožňující prohlížení nahraných videí na externím monitoru přímo z kamery. Nahrávky lze také jednoduše sdílet s přáteli na Facebooku pomocí PC aplikace Mio MiVue Manager.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.