Buďte fit po celý rok

Podzimní čas plískanic svědčí nachlazení a podobným nepříjemnostem. Jak pomoci našemu organismu, aby jejich nástrahy snáze překonal. Samozřejmě přísunem vitamínů z čerstvého ovoce a zeleniny. Obranyschopnost organismu je v podzimních a zimních měsících dobré podpořit i přípravky na podporu imunity.

Pro podporu imunity jsou určeny i přípravky řady Preventan s obsahem originální patentované účinné složky ProteQuine jsou produktem české farmaceutické společnosti Farmax. Tato skupina přípravků nabízí produkty jak pro dlouhodobé, tak pro akutní užívání. K dlouhodobému užívání během celého roku, především podzimu a zimy, je určen

Preventan Clasic a Preventan Junior. K akutnímu užívání slouží Preventan Akut a Preventan Quattro. Všechny tyto přípravky řady Preventan obsahují vitamin C, který přispívá k správnému fungování imunitního systému dětí i dospělých a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Díky pomalému rozpouštění cucavých pastilek Preventan je zajištěno dostatečné vstřebání účinné látky sliznicí dutiny ústní, proto je vhodné po vycucání pastilky alespoň 30 minut nejíst a nepít.

Preventan Akut je vhodný k užívání při akutních obtížích v průběhu celého roku. Z výsledků analýzy DEMA, kde probíhal hloubkový rozhovor u osob starších 18 let, bylo zjištěno, že tento přípravek zná každá druhá žena a každý třetí muž. Za pozitivní hodnotí užití Preventanu Akut 96 % občanů, kteří tento přípravek vyzkoušeli.

Preventan Quattro obsahuje kromě ProteQuinu další složku – kolostrum. Kolostrum je mlezivo, unikátní tekutina vylučovaná bezprostředně po porodu mláděte. Obsahuje v koncentrované formě rozmanité biologicky aktivní látky, jako jsou imunoglobuliny, laktoferin, vitaminy, růstové faktory a další.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.