Spolehlivě na prostatu

Prostata trápí ve vyšším věku téměř každého muže. V 60 letech je postižena nezhoubným zbytněním prostaty polovina mužské populace, v osmdesáti již problémem trpí devět z každých deseti mužů. Navíc se často setkáváme i s rakovinou prostaty – u pánů je jedním ze dvou nejčastějších typů nádorového onemocnění a třetí nejčastější příčinou úmrtí na zhoubné bujení.

Problémy s prostatou obvykle začínají nočním močením. Proud moči je užší a přitom přetrvává pocit neúplného vyprázdnění močového měchýře - to jsou prvotní příznaky, které signalizují, že není něco v pořádku. Tyto a jiné obtíže spojené s onemocněním prostaty se často řeší chirurgickým zákrokem, předcházet jim však lze i jiným způsobem. Mužům, kteří chtějí aktivně pečovat o svoji prostatu a také těm, kteří si chtějí zachovat sexuální aktivitu do vysokého věku, je určen přípravek  GS Triomen Quattro.

 Byl vyvinut na základě nejnovějších poznatků farmacie a medicíny a nabízí 4 účinné látky působící blahodárně na prostatu. 

Obsahuje Quattro Prostate Complex –  kombinaci 4  látek, které příznivě působí v prostatické tkáni a snižují tvorbu látek vedoucích k jejímu zvětšování. Každá kapsle obsahuje optimální množství extraktů (Serenoa repens, Pygeum africanum, Urtica dioica a Cucurbita pepo), které působí odlišným mechanismem účinku a vhodně se doplňují. Přípravek navíc podporuje správnou funkci močového a pohlavního ústrojí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.