I letos se službou Vánoční dárky bez obav

Internetový prodejce Kasa.cz zavádí po loňském úspěchu i letos předvánoční službu Vánoční dárky bez obav - možnost vrácení či výměny vánočního dárku, kterým se zákazníci nestrefili do vkusu obdarovaného.

Služba s příznačným názvem Vánoční dárky bez obav platí pro všechno zboží zakoupené na Kasa.cz od 9. října až do 30. listopadu 2013. Na vrácení či výměnu zboží mají přitom zákazníci dost času až do 31. prosince 2013.

Vrácené zboží však nesmí být rozbalené a zákazníci jej musí vrátit i s fakturou, která prokáže, že bylo skutečně nakoupené na Kasa.cz. Zákazníci se tedy nemusí bát nakupovat vánoční dárky pro své nejbližší s  předstihem. „V loňském roce se nám tato služba velmi osvědčila, a proto se k ní vracíme i letos,“ uvedla Andrea Čižmářová, marketingová ředitelka Kasa.cz, a dodala: „I když ve výsledku zákazníci možnost vrácení zboží takřka nevyužili, měli při nákupech pocit bezpečí a jistotu, že svým blízkým darují skutečně to, co je potěší.“

„Služba Vánoční dárky bez obav je bezplatná, zákazníci musí jen dodržet stanovenou lhůtu a nerozbalené zboží dodat do některé z našich prodejen Kasahouse, které se nacházejí v Praze na Černém Mostě, v Čestlicích, v Brně a v Ostravě, či na centrální sklad v Týništi nad Orlicí.“ vysvětlila Andrea Čižmářová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.