Web poradí, jak nejlépe toustovat

Se začátkem léta přišel i nový internetový portál www.toustovani.cz. Fanouškům toustů nabídne, na co si jen vzpomenou a věci i hranicí jejich fantazie….

Toustování je celosvětový trend, který skutečně baví a určitě si získá i vás. Přesvědčte se, že toustování neznamená jen vložit dva tousty do toasteru, ale je to mnohem více zábavy a nápadů. Web je naplněn po střechu vším, co s toustováním alespoň trochu souvisí.


Na novém webu neuniknete receptům, které nás odzbrojí pestrostí a rychlá večeře už nebude nikdy problém. Fantazii se na tomto webu opravdu meze nekladou, protože křupavý toust si můžete udělat přímo online. Chcete poslat kamarádům svojí fotku, není problém, vytoustujte si jí v aplikaci na váš toust. Žádná snídaně už nebude nuda, když Vám tousty doveze od toustovače přímo k talíři double decker.

„Portál www.toustovani.cz je jiný, je to web bez hranic a s vychytávkami z celého světa, je to živý „organismus“, kde se obsah mění každý den. Toustování dostane každého, je to bez nadsázky životní styl, kterému propadne každý, kdo má rád křupavé tousty nebo šťavnaté sandwiche“ komentuje start portálu www.toustovani.cz Eva Čičmičová, marketingová manažerka ze společnosti Penam, která web provozuje.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.