Tip na dárek za vysvědčení

Mobilní telefony a herní konzole jsou v posledních letech nejoblíbenějšími dárky za vysvědčení.

„V období před prázdninami se v Electro Worldu kromě tradičního letního zboží, jako jsou fotoaparáty a kamery, nejvíce kupují mobilní telefony a herní konzole. V posledních letech však zaznamenáváme také rapidní nárůsty prodejů dalších technických vychytávek, například tabletů,“ říká Tomáš Kučera ze společnosti Electro World a dodává: “Současná generace se s kladným vztahem k moderním technologiím již narodila a elektronické „hračičky“ jsou tak tím pravým dárkem za vysvědčení, který využijí především o prázdninách.

Rodiče pak jistě ocení, že díky chytrým mobilům či tabletům mohou být děti ve spojení prakticky kdekoliv“.

Dárky nejen za dobré známky na poslední chvíli

Dárek za vysvědčení si zaslouží každé dítě, které se škole věnovalo, byť nemusí být výsledky vždy excelentní. Udělejte proto svým ratolestem radost a inspirujte se nápady na poslední chvíli, které pro vás připravil Electro World. Pokud nemáte mnoho času na vybírání a nakupování, objednávejte dárky přes internet. Díky službě „collect at store“ si můžete zboží zdarma vyzvednout již za 2 hodiny od objednání ve Vámi zvolené prodejně Electro World.

Doba, kdy video hry byly především zábavou chlapců, je dávno pryč. Výběr her je dnes natolik pestrý, že si tu „svou“ hru může nalézt prakticky každý bez ohledu na věk i záliby. Novinka, která si rychle nalezla své fanoušky, je Microsoft Xbox 360 Kinect. „Xbox Kinect umožňuje hraní celým tělem. Sensor snímá pohyby vašich paží, nohou, chodidel a rukou a k ovládání tak nepotřebujete žádné konzole či jiná zařízení. Hra je díky tomu neuvěřitelně přirozená a intuitivní,” popisuje hlavní výhody Tomáš Kučera ze společnosti Electro World. Spolu s Xboxem dostanete při koupi i hru Kinect Adventures, která se odehrává ve 20 různých exotických prostředích. A pokud myslíte, že vhodnější volbou by byla spíše sportovní hra, není problém si přikoupit hru Kinect Sports. Vybírat můžete mezi fotbalem, plážovým volejbalem, bowlingem, stolním tenisem, lehkou atletikou a boxem. Vaši dceru jistě potěší Kinect Dance Central. Jde o první taneční videohru tohoto typu. Xbox je tím pravým odpočinkem po náročném školním roce a zábavu si s ním užijí i dospělí.

Výrobky od firmy Apple jsou mezi mladými lidmi většinou velmi oblíbené. Neuděláte proto chybu, když za vysvědčení pořídíte dětem novinku Apple Touch 5th generace 16Gb ME643HC. Přehrává audio a video, ale zvládne natočit i video v HD kvalitě. Ovládá se velmi pohodlně pomocí dotykového displeje a celkově má špičkový design.

Neudělá dítko bez hudby do uší ani krok? Pak byste jeho aktivitu ve škole mohli ocenit stylovými sluchátky Trust Urban Revolt Headset Bazz 18533. Jsou velmi pohodlná a nastavitelná tak, aby se přizpůsobila tvaru hlavy. Ideální jsou pro všechny typy chytrých telefonů, tabletů, MP3 přehrávačů, notebooků i dalších zařízení včetně těch od firmy Apple, a tak můžete i některé tipy Electro Worldu zkombinovat.

Pokud nechcete dětem svěřit na prázdniny elektroniku kvůli obavám, že ji zničí, pořiďte si k nové elektronice také pojištění Happy Care. Pojistka kryje náhodné či neočekávané poškození výrobku způsobené zákazníkem a samozřejmě i prodlouženou záruku. Sjednat jej můžete při koupi nového produktu jednoduše, a to ve kterékoliv prodejně Electro World.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.