Pohankové Bioslavnosti

Festival dobrého jídla, pití a zábavy pro celou rodinu pořádá již po osmé společnost PRO-BIO ve Starém Městě pod Sněžníkem. Park před historickou budovou firmy se 13. července 2013 promění v tradiční trh s pestrou nabídkou bioproduktů ze sortimentu PRO-BIO i od dalších zpracovatelů biopotravin a ekologických farmářů.

Ve speciálním PRO-BIO obchůdku se zákazníci seznámí s širokým sortimentem, který firma nabízí. Zájemce čekají exkurze do prostor prvního českého bio mlýna i do nově otevřené balírny na bezlepkové potraviny. S tématem bezlepkových potravin souvisí i hlavní téma letošního ročníku, kterým je přirozeně bezlepková pohanka a vše, co s touto plodinou souvisí.
Po celý den firma zajišťuje bohaté občerstvení především z vlastních bioproduktů – od salátů a vegetariánských pokrmů až po grilované pstruhy či berana na rožni. Velká pozornost bude věnována pokrmům z pohanky vhodných i pro bezlepkovou dietu.


Neodmyslitelnou součástí BIOSLAVNOSTÍ je hudební program. Pro děti bude připraven celodenní Špaldíkův dětský koutek, divadelní představení, tvořivé dílničky a tematické soutěže.
BIOSLAVNOSTI nabízejí jedinečnou příležitost, jak se aktivní a zábavnou formou seznámit s činností, produkty a jednotlivými provozy celé společnosti PRO-BIO.
Více informacíwww.bioslavnosti.czwww.probio.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.